Testimoni Dcornz

D'CORNZ GOAT MILK + D'CORNZ ROYALLE
PROFILE PENGGUNA 1

Nama Anak: Ahmad Farashidi Bin Ahmad
Umur: 13 tahun
Tempat: Shah Alam
Masalah: Batu Dalam Hempedu dan Penyakit Kuning
(*Gambar pengguna tidak disiarkan kerana menghormati permintaan ibu beliau)


Anak saya menghidap penyakit batu dalam hempedu dan mengalami masalah kekuningan pada mata sejak berusia 12 tahun ( darjah enam ). Beliau sering tidak sihat, lemah-lemah dan tidak dapat menumpukan pada pelajaran. Saya sudah mencuba pelbagai jenis ubatan, herba dan rawatan alternative tetapi masih belum menemui produk yang betul-betul sesuai dengan penyakit dan keadaannya.
Setelah memberi minum D’CORNZ Goat Milk dan 1 sachet D’CORNZ Royalle setiap pagi dan malam, alhamdulilah, saya sangat bersyukur kepada ALLAH, dalam masa 3-4 hari sahaja anak saya semakin cergas dan bertenaga. Masalah kekuningan pada mata juga sudah hilang dan beliau dapat membantu saya membuat kerja-kerja di rumah. Perubahan yang paling ketara yg mengembirakan saya, anak saya sudah boleh bermain bola sepak, bermain badminton dan bersukan.
Saya sangat berterima kasih kepada produk Azzurah D’CORNZ dan bersyukur kepada ALLAH kerana telah menemukan saya dengan produk yang sangat sesuai dan serasi dengan penyakit dan keadaan anak saya. Anak saya sangat menyukainya kerana rasanya yang sedap, unik lagi istimewa.
Sebagai seorang ibu yang sudah hampir setahun melihat kemurungan serta masalah penyakit anak saya, saya sangat gembira dan kembali ceria kerana ank saya sudah mula bersekolah di tingkatan 1 dan beliau dapat bergerak aktif serta dapat memberi tumpuan sepenuhnya kepada pelajaran.

PROFILE PENGGUNA 2

Nama Pengguna : Norhatina Ismail (27 Tahun)
Nama Anak : Damia Qaisara bt Mohd Ismadi (2 bulan)

Saya mula dikenalkan dengan produk Azzurah Dcornz Royalle seawal umur kandungan saya 5 bulan. Saya mengamalkan pengambilan Dcornz Royalle pada setiap pagi sehingga umur kandungan saya 9 bulan dan mengamalkan pengambilan Dcornz Goat Milk apabila kandungan saya mencecah 7 bulan keatas.

Sebelum ini saya amat sukar untuk meminum sebarang jenis susu namun selepas diperkenalkan dengan Dcornz Goat Milk, alhamdulillah saya dapat meminumnya tanpa ada rasa atau bau hamis susu kambing kerana Dcornz Goat Milk ini telah diadun bersama ekstrak jagung, madu, kurma dan kismis.

Saya bersyukur kepada Allah kerana anak saya yang dilahirkan memilikki kulit yang putih gebu. Malah ubun-ubun di kepala anak saya pun tidak lembik atau lembut seperti bayi-bayi yang lain semasa dalam tempoh berpantang.

Bayi saya juga kelihatan lebih cergas dan cerdas wlaupun belum habis tempoh berpantang. Sehingga hari ini saya masih lagimeneruskan pengambilan Dcornz Goat Milk dan Dcornz Royalle untuk kesihatan saya dan bayi saya.


D'CORNZ ROYALLE

PROFILE PENGGUNA 1

Nama Anak: Ahmad Anas Bin Md.Syahnas
Umur: 9 tahun
Nama Anak: Muhammad Luqman Anas Bin Syahnas
Umur: 7 tahun
Tempat: Ijok, Selangor
Masalah: Terlalu leka bermain video game

Anak-anak saya mempunyai masalah leka bermain permainan video sehingga berjam-jam lamanya. Mereka berada di dalam dunianya sehingga tidak menghiraukan pelajaran, makan, minum serta tidak mengendahkan segala arahan saya dan isteri. Saya amat risau dengan situasi ini sehinggalah kawan saya mencadangkan kepada saya untuk mencuba produk D’CORNZ Royalle.

Alhamdulilah, dalam masa 3 hari sahaja pengambilan 1 sachet setiap pagi dan malam, anak-anak saya sudah mula berubah mendengar kata serta nasihat saya. Mereka sudah mula meninggalkan tv, computer dan permainan video dengan sekali arahan serta sudah mula kembali berminat untuk mengulangkaji pelajaran dan dapat memberi tumpuan terhadap pelajaran di sekolah. Saya akan terus memberikan anak-anak saya produk Azzurah D’CORNZ Royalle sebagai pemakanan tambahan kesihatan untuk perkembangan minda dan jiwa.


 PROFILE PENGGUNA  2

Nama Anak : Eilya Damia Nisrina Binti Aminnullah
Umur:  7 Tahun
Tempat: Johor Bahru, Johor.
Masalah: Lemah dalam pelajaran, lemah semangat & sukar bangun pagi.


Anak saya agak sukar untuk bangun pada waktu pagi untuk ke sekolah tadika sewaktu berusia 6 tahun dan kurang berminat untuk membaca serta mengulangkaji pelajaran. Alhamdulillah selepas mengambil D’Cornz Royalle selama 2 minggu berturut-turut, 1 sachet setiap pagi dan malam, beliau sudah mula mudah untuk bangun pagi dan dapat memberi tumpuan kepada ulangkaji pelajaran serta mula berminat untuk membaca.

Bila menaiki darjah 1 pada tahun 2011, beliau semakin bersemangat untuk belajar dan mempunyai keyakinan diri serta dapat menerima pelajaran dengan mudah. Saya akan meneruskan pengambilan D’Cornz Royalle kepada anak saya sebagai makanan tambahan untuk kesihatan dan minda aktif lagi positif.


D'CORNZ TEA GOAT MILK

PROFILE PENGGUNA

Nama Pengguna : Puan Hajah Halijah Bt Md Zain
Umur: 63 tahun
Tempat : Johor Bahru, Johor
Masalah: Sakit tumit & Bias kaki

Saya mengalami masalah sakit pada tumit dan bisa-bisa kaki semenjak 2 tahun yang lalu. Pelbagai jenis ubatan serta produk herba yang telah saya cuba tetapi belum menemui produk yang betul-betul serasi untuk menghilangkan masalah kesakitan saya ini. Alhamdulillah setelah mengamalkan Tea Goat Milk selama 2 minggu berturut, kesakitan pada tumit kaki dan bisa-bisa kaki sudah mula berkurangan. Saya rasa lebih selesa untuk bergerak dan berjalan. Saya akan terus meminum Tea Goat Milk kerana rasanya yang sedap dan istimewa serta khasiatnya yang tinggi anti-oksidan.


D'CORNZ GOAT MILK
PROFILE PENGGUNA

Nama: Hajah Marminah Binti Haji Nor
Umur: 63 tahun
Tempat: Skudai, Johor
Masalah: Athritis

Saya telah mengidap penyakit Athritis hampir 10 tahun dan telah mencuba pelbagai jenis ubatan moden dan juga produk yang berasaskan herba. Setelah mengambil D’Cornz Goat Milk selama bebarapa minggu, saya sudah dapat merasakan perubahan pada masalah kesakitan sendi dan saya merasa gembira kerana sudah dapat mengerakkan jari tangan serta menggengam semula.

Saya meminum produk ini setiap pagi selepas solat suboh dan Alhamdulillah tahap kesihatan saya semakin setabil dan juga tidak berasa lemah walaupun kadang-kadang saya terlewat bersarapan pagi. Saya juga semakin bertenaga serta bersyukur kepada ALLAH kerana saya dapat melakukan ibadat fardhu dan mengaji Al-Quran dengan lebih lama dan sempurna. Saya akan terus mengambil D’Cornz Goat Milk kerana khasiatnya yang pelbagai lagi hebat.D'CORNZ O2


PROFILE PENGGUNA
Nama: Yuhany Kamarolzaman
Umur: 36 tahun
Tempat: Putrajaya
Masalah: Masalah stress & keletihan melampau


Saya sering mengalami masalah stress di tempat kerja dan keletihan setiap kali balik kerja. Ini kerana bebanan kerja yang berkait dengan kewangan dan penyelesaian masalah. Suami saya telah mencadangkan untuk mencuba produk D'CORNZ O2. Pada mulanya saya tidak berapa yakin dengan produk ini kerana merasakan ianya mungkin sama sahaja seperti produk-produk 
lain di pasaran.

Tetapi selepas 2 hari mencuba D’CORNZ O2 dengan 2 penyemburan dibawah lidah setiap pagi dan malam, saya merasakan perubahan yang ketara di mana saya tidak lagi merasai stress sewaktu di tempat kerja dan dapat melaksanakan tugasan dengan lebih lancar. Daya ingatan, daya focus dan semangat saya juga semakin baik.
Secara ketaranya jugak, saya tidak lagi cepat berasa letih serta bila pulang dari kerja dan kehidupan saya semakin bertenaga dan ceria. Saya akan terus mengamalkan penggunaan produk D’CORNZ O2 setiap pagi dan malam kerana kesannya yang terbukti menenangkan minda, bertenaga serta hebat berkhasiat